NASCARs skiftende jagt
Da The Chase for Championship begyndte, var de fleste fokuseret på de fire førende førere. Kyle Busch, var en mand på en mission med flere sejre under bæltet. Carl Edwards havde ret på sine heler, bestemt en udfordrer. Jimmie Johnson forsøgte at skabe historie og blev en 3-gangs vinder i træk. Dale Earnhardt Jr.'s flytning til Hendrick racing havde været nyheder hele sæsonen. Men hvad med resten af ​​pakken?

To løb i The Chase, feltet er ændret dramatisk. Greg Biffle startede The Chase på niende plads. 2005 var Greg Biffles break-out sæson. Han vandt seks sejre og tog andenpladsen, til Tony Stewart til mesterskabet samme år. Nu har Biffle vundet de første to Chase-løb, ryg mod ryg og placeret sig på tredjepladsen med otte løb, der skal gå.

Kyle Busch, lederen, der gik ind i Chase, havde otte sejre til hans ære og blev af mange antaget at være favoritten. Nu kun to løb ind i Chase, har Kyle Busch erklæret sin sæson. At sige "vi er færdig" efter at have afsluttet New Hampshire-løbet i 34. og Dover-løbet i 43. placering, hvor han sidst blev død i Chase-stillingen.

Carl Edwards med seks sejre denne sæson og Jimmie Johnson med fire sejre rangeres en og to. Roush Fenway-racing tog top tre i Dover Cup-løbet med Mark Martin som fjerde og Jimmie Johnson femte. At bevise, at det at være i toppen og være konkurrencedygtig, selv når du ikke vinder løbet, er stadig meget vigtigt i stillingen.

Dale Earnhardt Jr. har haft et par problemer siden indtræden i Chase og er i øjeblikket placeret som niende. “Junior” har en sejr til sin kredit denne sæson i Michigan, men han har haft et fantastisk første år med Hendrick. At vinde Budweiser-shootout og en af ​​Gatorade-duellerne samt have flere top 5'er og top 10'er. “June Bug” har stadig en meget god chance, selv med en 24. placering på Dover.

Men alt dette viser sig at det virkelig er nogens spil. Disse tolv chauffører er virkelig alle stadig i strid, selv Kyle Busch. Det er interessant at bemærke, at ingen vinder af Dover-cupløbet er gået med at vinde mesterskabet i Chase-æraen, og ingen jagterleder har indtastet Dover med point-føringen og holdt det efter det rutede flag.

Én ting er sikker, Chase-formatet gør det interessant helt til slutningen. Vi kan se fra alle ændringerne på kun to løb, at vi ikke har set, hvad der virkelig er i vente for os lige nu, gæt vi bliver nødt til at holde øje med, fordi det sandsynligvis vil ændre sig hver uge.

Video Instruktioner: The 2000s in One Minute - Canal Digital Danmark (April 2024).