Finale i Major League Soccer Conference Western Conference Championship - Houston Dynamo mod Los Angeles Galaxy

LA Galaxy og Real Salt Lake går videre til finalen.

I en meget underholdende weekend med Major League Soccer blev finalisterne i denne sæson's MLS Cup besluttet, da konferencefinalerne blev spillet med maksimal drama. Disse to spil havde det hele, næsten ubesvarede, ikke-tilladte mål, omstridte beslutninger, straffe og i LA's Home Depot Center, endda et strømstop!

Begge kampe gik til ekstra tid, da 90 minutters angreb og kontringsangreb ikke var nok til at bryde dødvandet i begge spil. På lørdagens østlige konference var endda ekstra tid ikke nok, og straffespark var alt, hvad der kunne adskille de to hold.

Fredag ​​den 13. november 2009
Western Conference Championship
(Home Depot Center - LA)
LA Galaxy 2 - Houston Dynamo 0 (Efter ekstra tid) FT 0-0
Scorere: Gregg Berhalter 103; Landon Donovan (pen) 109

Efter et ikke-scorende 90 minutter bragte Greg Berhalter hjemmeholdet foran i det 19. minut af ekstra tid. David Beckhams frispark skaber problemer for den besøgende 's forsvar, de undlod at rydde deres linjer, og Berhalter sprang for at sætte Galaxy foran.

Derefter rekordbryder det 17. MLS-mål for Landon Donovan fra straffesparket 2 minutter fra slutfløjten, satte kampen ud over Dynamo og så Galaxy igennem til MLS Cup-finalen.

Lørdag 14. november 2009
Eastern Conference Championship
(Toyota Field - Chicago)
Real Salt Lake 0 - Chicago Fire 0 (efter ekstra tid) FT 0-0
(5-4 om straffe)

Real Salt Lake slog Chicago Fire 5-4 på straffe, efter at holdene ikke kunne adskilles i en målløs regelmæssig og ekstra tid. Salt Lake-keeper Nick Rimando var dagens helt, hvor han gjorde tre besparelser, mens erstatning Ned Grabavoy bragte Real igennem og forseglede skuffelsen for Chicago-fans, så deres hold mislykkedes i konferencefinalen for den 3. sæson efter hinanden.

Real Salt Lake møder LA Galaxy i MLS Cup-finalen den 22. november i Seattle på Qwest Field, stadion.

Video Instruktioner: Seattle Sounders FC 3-1 Toronto FC | Seattle Wins MLS Cup Final | HIGHLIGHTS (Kan 2024).