Ah! Den søde lugt af succes!
Ah! Den søde lugt af succes! Undertiden er den bedste hævn at bevise dig selv for dem, der var i tvivl. For Jeff Burton har det været en lang rejse. Det har været 175 løb, siden han havde været i Victory Lane, men denne sidste uge beviste han for alle, at han stadig kunne få jobbet gjort. De sidste omgange af Dover 400 denne sidste uge var fyldt med neglebidende, side om side-løb, da Matt Kenseth og Burton kæmpede til mål. Kenseth havde domineret løbet, men Burton forblev konkurrencedygtig og blev ved med at forbedre hele løbet. Med kun 6 omgange, nåede han omsider det vellykkede pas og så ikke tilbage. Efter den sky af mistanke, der var blevet kastet på ham og holdkammerat Kevin Harvick, betød denne sejr endnu mere end at bryde en fem års winless række. Burtons team har bevist i år, at de havde det, der var nødvendigt for at vinde. De har ført omgange og afsluttet godt, alt, hvad der manglede var den tur til Victory Lane. Denne sejr sætter Burton også foran i Chase, med Jeff Gordon, der kun trækker 6 point tilbage i nakken. Men i øjeblikket er han Chase-lederen, og det skal være en fantastisk følelse for ham og hans besætning. Vi vidste alle, at det bare var et spørgsmål om tid, før han vandt igen. Det var vidunderligt at se Burton derude igen gøre sit sejrskød. Hvem ved? Måske er denne sejr den første af mange flere der kommer. Han er bestemt i stand til at vinde mesterskabet. De har været ude foran hele året, og nu har de endnu mere momentum til at gå for det hele. "Vi har positioneret os for at have noget specielt til at ske, men bare fordi vi er i denne position, betyder det ikke, at noget specielt vil ske," sagde Burton. "Otte løb er en evighed."

I den modsatte ende af det emotionelle spektrum sidder Kasey Kahne, som er sæsonen er fyldt med op- og nedture. Kahne har haft flere sejre end nogen anden driver denne sæson, men han har også haft flere DNF'er end nogen anden Chase-driver. Temmelig ukarakteristisk mistede Tony Stewart kontrollen ved at gå over til tur 3 på skød 11, og Kahne, der tilfældigvis var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, blev samlet ind i vraget med Stewart. Selvom han var i stand til at komme tilbage på banen og få nogle point, sendte denne 38. placering ham ned til 9. pladsen, 182 point ud af 1. pladsen. Kahne ved nu, at selvom han er fejlfri i disse næste 8 løb, er hans chancer for at vinde mesterskabet tynde. Forhåbentlig vil den nedslåede racer være i stand til at lægge dette ødelæggende løb bag ham og gøre, hvad det tager for at få sig tilbage til kamp for mesterskabet. "Vi har haft skuffende finish i de to første løb i Chase," sagde Kahne. "Ulykken i sidste uge [på Dover] var et ødelæggende slag for vores titelhåb. Disse ting sker. Vi er skuffede, men der er otte løb tilbage. Vi omgrupperer os fint. Måske vil vi dominere de sidste otte løb , hvem ved?"

Den utrolige mængde stress, der udsættes for Chase-driverne, er åbenbar på mange måder, muligvis mere end på noget andet tidspunkt i året. Normalt blød Kenseth var meget vokal over, hvor oprørt han var med sin besætningschef Robbie Reiser for et opkald, der muligvis kostede ham sejren og i det mindste koste ham en top 5-finish. Reiser valgte ikke at komme ind for brændstof og gætte på, at de havde nok til at gøre det til slutningen. Desværre forårsagede den hårde race med Burton Kenseth at bruge mere brændstof end forventet. Kort efter Kenseth mistede føringen til Burton, løb Kenseth tom for brændstof med kun 2 omgange at gå. ”Gutter, dette var dumt,” fortalte Kenseth til hans besætning i radioen. Kenseth kom ind for brændstof og formåede stadig at afslutte 10., men med en Chase dette tætte, hvor vinderen kun kunne besluttes med et par få point, var det point, som Kenseth ikke var glad for at tabe. Efter løbet var Reiser temmelig sarkastisk med sine kommentarer. ”Åh, der er en anden grund til, at jeg ikke skulle være besætningschef, antager jeg,” sagde Reiser. "Jeg tog den forkerte beslutning og kostede dette løbeteam sandsynligvis en mulighed for at vinde et mesterskab." "Jeg forstår bare ikke, hvad vi gjorde der til sidst," sagde Kenseth. ”Vi gambler efter brændstof, men der var virkelig ingen grund til at gamble, fordi vi havde den bedste bil. Selv hvis vi havde mistet to eller tre pletter, havde vi bilen til at slå, så jeg forstår ikke, hvordan vi kan løbe tør for brændstof." Nu er det ikke det bedste tidspunkt for en chauffør og besætningschef at fejde med hinanden, så forhåbentlig får de deres følelser i skak og afslutter sæsonen uden yderligere uenigheder.

Chase synes ikke længere at handle om den mest fortjente driver, der vinder cupen. Det ser ud til at være den, der er heldigst. Med kun 2 løb fuldført i Chase, har halvdelen af ​​Chase-førerne allerede haft mindst et dårligt løb. For Kyle Busch er begge løb endte dårligt, og hans chancer i cupen er næsten umulige at forestille sig. Efter en frygtelig start på Chase lykkedes det Jimmie Johnson at få en 13. plads i sidste uge, hvor han flyttede op til 8. pladsen, men stadig 136 point fra 1. pladsen. Selvom det ikke er en umulighed, er det meget usandsynligt, at vinderen i år bliver Busch, Kahne eller Johnson.

Dine e-mails denne uge har været fokuseret på Burtons sejr, men der er nogle få af jer, der har kommenteret hvor dybt du ikke kan lide Chase. Den e-mail, der stod mest ud denne uge, var fra Doug i Michigan.Forhåbentlig hjælper en spændende afslutning og de lovede kommende ændringer i Chase-formatet, Doug. Bliv ved med at fortælle mig, hvordan du har det!

Til næste uge .....

Video Instruktioner: Curious Beginnings | Critical Role | Campaign 2, Episode 1 (Kan 2024).